linija

   Lična obrazovna mreža (PLN)

 

onama11

llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllliiiiiiiiiiilll

Lična obrazovna mreža (Personal Learning Network - PLN) je postojala oduvijek. Nekada je to bila vaša porodica i prijatelji, nastavnici u vašem bližem okruženju. Danas, kada su internet i web alati naša realnost, mijenja se način komunikacije, kao i struktura lične obrazovne mreže. Više nije bitno da li ste jedini učitelj u maloj seoskoj školi ili član velikog kolektiva nekog velegrada. Sami kreirate svoju obrazovnu mrežu, shodno interesovanjima i ciljevima.

MI SMO KREIRALI NAŠU MREŽU!

Autori projekta i osnivači Udruženja "Zbornica CG":

  • Dušanka - Duda Vujičić, OŠ "Ratko Žarić", Nikšić
  • Dijana Milošević, OŠ "Narodni heroj Savo Ilić", Kotor
  • Sava Kovačević, OŠ "Oktoih", Podgorica
  • Damir Drašković, OŠ "Narodni heroj Savo Ilić", Kotor
  • Vera Backović, OŠ "Ratko Žarić", Nikšić

 

linija

NVO Udruženje inovativnih nastavnika „ZBORNICA CRNE GORE” je udruženje inovativnih nastavnika predškolskih ustanova, osnovnih i srednjih škola Crne Gore, nastavnika koji znaju da je lakše i ljepše raditi timski. Klub nastavnika za 21. vijek čine oni koji prvenstveno vole ono što rade, vole da edukuju, ali i da budu edukovani. Želja nam je da doprinesemo  poboljšanju obrazovnog sistema u Crnoj Gori, okupimo kreativne snage prosvjetnih radnika i zajedničkim radom osavremenimo i unaprijedimo rad u učionici i tako omogućimo ljepšu perspektivu svima. 

Članovi udruženja u svim aktivnostima ravnopravno sudjeluju. Na taj način  jedni drugima olakšavamo posao, činimo  ga interesantnijim. Zajedničkim snagama  gradimo savremeno školstvo.

 

Udruženje inovativnih nastavnika Zbornica CG broji preko 100 članova.

 

Tim ljudi iz Udruženja inovativnih nastavnika “Zbornica CG”, do sada su prvi i jedini od autora seminara iz Crne Gore, koji organizuju seminare preko interneta.

Naši programi stručnog usavršavanja rađeni su za potrebe nastavnika iz Crne Gore, a u skladu sa važećim programima i propisima u našoj državi.

Uzimajući u obzir materijalni položaj svojih kolega nastavnika, vodili smo računa o cijenama seminara.  Cijene naših seminara znatno su niže od cijena sličnih  onlajn seminara autora iz susjednih država koji su akreditovani od strane Zavoda za školstvo CG.

 Pridružite nam se

5291514 orig

STATUT                   PRISTUPNICA