Ocena korisnika:  0 / 5

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna

 

PRIJAVA NA ONLAJN SEMINAR/E

 

                Na seminare u organizaciji "Zbornice CG" možete se prijaviti tako što ćete popuniti obrazac ispod  

ili poslati podatke na mejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ( vaše ime i prezime, škola (ustanova) u kojoj ste zaposleni, naziv seminara koji želite da pohađate).

                 Nakon prijave, na mejl adresu (koju ste naveli u prijavi) poslaćemo Vam informacije o daljim koracima.

 

 

           

PRIJAVA NA SEMINARE "UŽIVO"

 

             Seminari koje organizuje "Zbornica CG" sa određenim obrazovnim ustanovama otvoreni su za sve zainteresovane prosvjetne radnike. Dopise školama /vrtićima sa teritorije Crne Gore šaljemo na adresu ustanova, nakon tačno određenog datuma održavanja. U slučaju da nadležni u ustanovi ne daju zaposlenima dopis na uvid, ista obavještenja možete vidjeti  na stranici TERMINI SEMINARA, kao i na FB stranici Zbornice CG. 

             Prijava na seminare vrši se slanjem podatka na mejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ( vaše ime i prezime, škola (ustanova) u kojoj ste zaposleni i br. telefona).

dobrodosli

 

             Škole/vrtići zainteresovani za organicaziju seminara u svojoj ustanovi mogu nam se obratiti putem mejla Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  (direktor/ica, koordinator/ka za PRNŠ ili druga odgovorna osoba).