Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna

 

PRIJAVA NA ONLAJN SEMINAR/E

 

                Na seminare u organizaciji "Zbornice CG" možete se prijaviti tako što ćete poslati podatke na mejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ( vaše ime i prezime, škola (ustanova) u kojoj ste zaposleni, naziv seminara koji želite da pohađate).

                 Možete se sami kreirati nalog (registrovati se na sajt)  http://zbornicacg.com/moodle/

a zatim nam javiti na mejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ime i prezime kako bismo odobrili nalog i otvorili pristup željenom seminaru/seminarima.

                 Nakon prijave, na mejl adresu (koju ste naveli u prijavi) poslaćemo Vam informacije o daljim koracima.

                 

 

 

           

PRIJAVA NA SEMINARE "UŽIVO"

 

             Seminari koje organizuje "Zbornica CG" sa određenim obrazovnim ustanovama otvoreni su za sve zainteresovane prosvjetne radnike. Dopise školama /vrtićima sa teritorije Crne Gore šaljemo na adresu ustanova, nakon tačno određenog datuma održavanja. U slučaju da nadležni u ustanovi ne daju zaposlenima dopis na uvid, ista obavještenja možete vidjeti  na stranici TERMINI SEMINARA, kao i na FB stranici Zbornice CG. 

             Prijava na seminare vrši se slanjem podatka na mejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ( vaše ime i prezime, škola (ustanova) u kojoj ste zaposleni i br. telefona).

dobrodosli

 

             Škole/vrtići zainteresovani za organicaziju seminara u svojoj ustanovi mogu nam se obratiti putem mejla Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  (direktor/ica, koordinator/ka za PRNŠ ili druga odgovorna osoba).